Adverteren op Radio KatangaJouw contactpersoon

Radioreclame werkt!

Uw bedrijf of vereniging doet regelmatig mee aan acties om zichzelf te promoten. Soms door een advertentie in (regionale) bladen, maar die gaat soms verloren tussen de andere advertenties, als het krantje tenminste al gelezen wordt. En een aparte flyer ronddelen in straten en wijken is zeer arbeidsintensief.

Een reclamespot op Radio Katanga heeft als grote voordeel dat u zich rechtstreeks kan richten tot de mensen uit uw naaste omgeving, de inwoners van Groot-Aalst, Lede, Erpe-Mere en omstreken. Mensen die u en uw bedrijf misschien nog niet kennen, en die u via de andere kanalen (advertenties in regionale bladen, flyers, affiches, ...) soms moeilijk kan bereiken.

Radio Katanga biedt verschillende mogelijkheden voor het opmaken van een reclamecampagne, volledig op maat gemaakt naar uw wensen en mogelijkheden. Zo kan de duurtijd variëren van een aantal korte promospots voor een specifieke campagne (bijvoorbeeld voor opendeurdagen) gedurende 1 week tijdens de daguitzendingen, tot een langdurende campagne, gespreid over meerdere weken of maanden, en specifiek tijdens bepaalde uitzendingen en/of uren. De promo wordt door ons op een professionele manier opgemaakt, in overleg met u, en ingesproken door ervaren stemmen.

Dat radioreclame niet zo duur is, kan u merken aan volgend prijsvoorbeeld: Er is bijvoorbeeld al een formule met een radiospot van ca. 30 seconden die 8 x per dag, en dit gedurende een week, gespeeld wordt tijdens de uitzendingen overdag. 56 x uw naam op de radio, en dit voor slechts 119€, inclusief het opmaken van een professionele radiospot! Uiteraard is dit een richtprijs, en wordt er voor elk project eerst afzonderlijk bekeken wat uw wensen zijn, waarna een gerichte prijsofferte wordt opgemaakt. Ook heeft u de mogelijkheid om op een zeer budgetvriendelijke manier, en zeer gericht, enkel tijdens een bepaald programma (dagelijks of wekelijks) uw bedrijf in de kijker te stellen. Daarvoor hebben wij ook diverse formules.

Mocht u interesse hebben om met ons samen te werken, of wenst u graag meer informatie, contacteer ons dan via onderstaand telefoonnummer of mailadres. En dan maken we met u een afspraak om dit alles vrijblijvend te bespreken.Download onze appNu bij Radio Katanga
photo

Katanga Nonstop