Summer NightsFeatured image
 • Chart track

  Highlights

  2013-08-23

  Schitterend weer op het Vredeplein! We ontvingen Blue Dust als muzikaal hoogtepunt van de avond, en in ons mobiel tuintje kwam Christophe Troch (voorzitter feestcomite Aalst) langs. Ook Tom Vermeir kwam zetelen en vertellen over alle GMG acties, waarna Vredon tekst en uitleg gaf over hun organisatie. Afsluiten was voor onze sportjournalist Ken, met een coming up in verband met Okapi Aalstar..

 • Chart track

  Highlights

  2013-07-26

  Een uitzending uitzonderlijk uit onze eigen studio door het vuile weer, maar dat mocht de pret niet drukken. We ontvingen Sven van Geloeif Me Goed, whisky-adviseur Danny en David De Geest van Schola Cantorum Cantate Domino. Muziek werd verzorgd door Reluctant Dragon, zij brachten een meer dan unieke showcase!.

 • Chart track

  Highlights

  2013-07-05

  De eerste Summer Nights van deze zomer, live van op de Grote Markt, was meteen een heel fijne: Frank De Wolf kwam zijn zelf gebrouwen bier voorstellen: De Kletskop. In de tuin die we meebrachten naar de Grote Markt kwamen ook de mensen van Cine Aalst en van Kaleidoscoop praten, respectievelijk over binnen- en buitencinema deze zomer. En de Big Jump in de Dender kreeg ook aandacht. Zomerse radio van op locatie!.